Turvallisia koteja parhailla sähköistyksillä

Sähkövikapäivystys

Kun sähkövika yllättää, olemme apuna Kirkkonummen ja koko Helsingin seudulla

Sähköjärjestelmän vaurioituessa voit turvautua tällöinkin apuumme. Soita vikapäivystykseen numeroon 050 553 5578, niin päivystävä sähkömiehemme kartoittaa tilanteesi. Hän neuvoo ja tulee tarpeen vaatiessa paikalle tarkistamaan tilanteen sekä tekemään mahdolliset korjaustyöt. Sähkövikapäivystys palvelee Kirkkonummen, Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pk-seudun alueella.

Huom! Päivystys on tarkoitettu ensi sijassa kotitalouksille, mutta tilanteen salliessa olemme myös yritysten käytettävissä.

Kun sähkötöillä ei ole kiire

Hyödynnä tällöin kattava palvelutarjontamme. Meiltä saa mm. sähkösuunnitelmat, sähköasennukset, sähkösaneeraukset ja käyttöönottotarkastukset. Asennamme myös antenni- ja tietoverkkojärjestelmät. Lisää esimerkkejä töistämme löydät sähkötyöt-osiosta.

Ota yhteyttä rohkeasti sähkövikapäivystys- tai muissa sähkötyöasioissa! Voit pyytää suoraan tarjouksen esimerkiksi kätevällä yhteydenottolomakkeella tai tiedustella lisää sinua kiinnostavista palveluista.

050 553 5578

Meillä toimii myös sähkövikapäivystys

Jos sähköjärjestelmä vaurioituu, soita heti vikapäivystykseemme numeroon 050 553 5578. Päivystäjämme antaa tarvittavat neuvot ja tulee tarvittaessa paikalle katsomaan, missä vika on. Hän tekee myös tarvittavat korjaustyöt